Fysio Exact is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie die gevestigd is in het Aeroparc Health Center. Binnen dit centrum wordt de kracht van (para) medische en complementaire zorg gebundeld. Fysiotherapie is één van behandelmethoden. Lisa Phernambucq was eigenaresse van de praktijk maar is per 1 januari 2019 gestopt als fysiotherapeut en gestart als osteopaat.  De praktijk Fysio Exact wordt overgenomen door een topper van een fysiotherapeut, binnenkort meer!  Voor informatie kunt u nog altijd mailen naar info@fysioexact.nl

De praktijk is gevestigd op het Aeroparc in Rijen, in het Crown Business Center. Het behandelcentrum is voorzien van 3 ruime behandelkamers, een uitgebreide wachtkamer en 2 klaslokalen voor de opleidingen die verzorgd worden door PRO-osteo (Panta Rhei Opleidingen)

Voor training, revalidatie en oefentherapie met patienten wordt gebruik van de aangrenzende sportzaal van de sportschool the Factory Sport & Fun.

Binnen het behandelcentrum Aeroparc Health Center werken verschillende behandelaars met verschillende disciplines. Dit staat uitgebreid beschreven op de website van Aeroparc Health Center.

Samenwerking met:

412
De sportschool The Factory Sport&Fun ligt naast de praktijk van Fysio Exact. De sportschool heeft een  hoog voorzieningenniveau voor sporters. Ook voor de jeugd en kinderen is het een paradijs. Fysio Exact werkt samen met The Factory Sport&Fun. In de  sportschool wordt fysiotherapeutische begeleiding gegeven, bijvoorbeeld oefentherapie en sportrevalidatie.

Voor meer informatie over de sportschool kijk op de website